Webinar Minicursus Pensioen gemist?

De Stichting Pensioenfonds Fysiotherapeuten (SPF) organiseerde op 28 september een digitale Minicursus Pensioen. De deelnemers hoorden in een klein uur wat belangrijk is om te weten over pensioen opbouwen bij SPF.

Het webinar was vooral bedoeld voor collega's die nog maar kort pensioen opbouwen bij SPF. Pensioenspecialist Petra Frikkee en bestuurslid Jochem Sluis van beantwoordden tijdens het webinar vragen die fysiotherapeuten stelden.

Tips die deelnemers meekregen
'Hou bij hoeveel uur je werkt. Dat helpt bij het berekenen van je deeltijdpercentage.' En 'Maak tijdig een uitdraai internetbankieren van betaalde premies in het betreffende jaar. Dan heb je dat achter de hand voor je belastingteruggave.'

Deze en andere tips die de deelnemers in het webinar meekregen, maken de jaarlijkse inkomensopgave, pensioenpremie terugvragen bij de belasting en wijzigingen doorgeven aan SPF makkelijker.

Heeft u deze Minicursus gemist en bent u ook benieuwd naar de vragen en antwoorden die langskwamen? Kijk dan hieronder naar de herhaling!

Heeft u na het bekijken van het webinar vragen?
Kijk dan ook bij veelgestelde vragen op deze website. Of neem contact op met het pensioenfonds via info@fysiopensioen.nl of bel (013) 462 35 21. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur.