Pensioen3daagse: haakt u aan?

Op 1, 2 en 3 november vindt de Pensioen3daagse plaats. 3 dagen, die helemaal in het teken staan van pensioen. Doet u mee?

Aandacht voor uw pensioen
De Pensioen3daagse is een goed moment om na te denken over uw pensioen. Want pensioen lijkt misschien ver weg, maar is wel iets om regelmatig aan te denken. Weet u bijvoorbeeld wat een huwelijk of scheiding betekent voor uw pensioen? En weet u hoe u overzicht krijgt over uw pensioen? Bekijk voor dit laatste de video onderaan deze pagina over www.mijnpensioenoverzicht.nl.

Met collega's kijken naar het pensioen bij SPF?
Meedoen kan op veel manieren. Bijvoorbeeld door het organiseren van een pensioenlunch met collega's. U kunt daarbij SPF uitnodigen op uw praktijk. We verzorgen dan een presentatie en kunnen vragen beantwoorden. Stuur ons een e-mail. Wij bespreken dan de mogelijkheden. Gaat u zelf aan de slag met uw pensioen? Kijk dan eens op www.wijzeringeldzaken.nl.

Hebt u nu vragen over uw pensioen bij SPF?
Neem dan contact op met het pensioenfonds of bel (013) 462 35 21. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur.