Uitnodiging: 29 november Webinar Pensioen in Zicht

Wat kost het als ik mijn pensioen een jaar eerder laat ingaan? Hoeveel pensioen kan ik verwachten? Welke keuzemogelijkheden heb ik? Wat is conversie?

Op dinsdagavond 29 november kunt u vanachter uw computer thuis luisteren naar de antwoorden op deze en andere vragen. U kunt ook zelf vragen stellen aan uw pensioenfonds. Of horen wat andere fysiotherapeuten willen weten over met pensioen gaan.

De Stichting Pensioenfonds Fysiotherapeuten (SPF) organiseert deze digitale bijeenkomst. Het Webinar is op 29 november van 19.30 – 20.30 uur. In een klein uur vertellen we u wat u moet weten als u bijna met pensioen gaat.

Dit Webinar is vooral bedoeld voor deelnemers die binnen een aantal jaren met pensioen willen gaan. Petra Frikkee en Jochem Sluis beantwoorden tijdens het Webinar uw vragen. Petra is pensioenspecialist en Jochem Sluis is bestuurslid van het pensioenfonds.

U kunt zich hier aanmelden.

Na ontvangst van de aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging met een instructie voor het inloggen voor het Webinar.

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over uw pensioen? Ga dan naar www.fysiopensioen.nl. En klik op ‘Geef ons uw e-mailadres!’.