Webinar Minicursus Pensioen gemist?

De Stichting Pensioenfonds Fysiotherapeuten (SPF) organiseerde op 8 juni een digitale Minicursus Pensioen. De deelnemers hoorden in een klein uur wat belangrijk is om te weten over pensioen opbouwen bij SPF en hoe je tijd kunt besparen bij de administratie rond de inkomensopgave.

Het webinar was vooral bedoeld voor fysiotherapeuten die nog maar kort pensioen opbouwen bij SPF. Pensioenspecialist Petra Frikkee en bestuurslid Jochem Sluis van beantwoordden tijdens het Webinar vragen die fysiotherapeuten stelden.

Vragen die tijdens het webinar beantwoord werden
Kan ik tussentijds een wijziging in mijn inkomen doorgeven? Hoe bereken ik het deeltijdpercentage? Hoe vraag ik pensioenpremie terug bij de belasting? Dit waren enkele van de vragen die aan bod kwamen. Ook kregen de deelnemers aan het webinar tips mee over het doorgeven van wijzigingen aan SPF.

Heeft u deze minicursus gemist?
Bent u ook benieuwd naar de vragen en antwoorden die langskwamen? Kijk dan hieronder naar de herhaling!

Heeft u na het bekijken van het webinar vragen?
Kijk dan ook verder op onze website. Of neem contact op met het pensioenfonds via info@fysiopensioen.nl of bel (013) 462 35 21. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur.