Uitnodiging: webinar over keuzes voor uw pensioen

Wanneer kan ik met pensioen? Kan ik gedeeltelijk met pensioen? Wat krijg ik straks eigenlijk? Op woensdagavond 29 november 2017 organiseert de Stichting Pensioenfonds Fysiotherapeuten (SPF) een webinar (online bijeenkomst) waar deze en andere vragen aan bod komen.

Wat kunt u verwachten van het webinar?
U krijgt tijdens het webinar een heldere uitleg over wat er rondom uw pensioen te kiezen valt. En u kunt vragen stellen die grotendeels tijdens de bijeenkomst zelf beantwoord worden. Zo kunt u zich thuis, vanachter uw computer, laten informeren over uw pensioen straks. Het webinar is op 29 november van 19.30 tot 20.30 uur. Petra Frikkee (pensioenspecialist) en Jochem Sluis (bestuurslid) vertellen u dan meer over het SPF-pensioen en beantwoorden uw vragen.

Meld u hier aan

Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding en een toelichting hoe u kunt inloggen voor het webinar. Bent u woensdagavond 29 november verhinderd? Bekijk dan later via onze website het filmpje van het Webinar. Houd hiervoor de nieuwsberichten op deze website in de gaten.