SPF scoort met Jochem

Jochem Sluis (35) - sinds 2014 bestuurslid bij SPF - is genomineerd voor de award van jonge succesvolle pensioenfondsbestuurder.

Whyz en Stichting PensioenLab willen het aantal jongeren in pensioenfondsbesturen te vergroten. De winnaar is voor een jaar ambassadeur van de jongeren in pensioenfondsbesturen. Het doel is om pensioenfondsbesturen te laten zien wat de toegevoegde waarde van een jongere in het bestuur is én jongeren aanmoedigen om in een pensioenfondsbestuur te stappen. De winnaar is één jaar ambassadeur van de jongeren in pensioenfondsbesturen en heeft onder meer een rol in het organiseren van bijeenkomsten.

Stem ook!
Bij SPF zijn wij trots op deze nominatie. Wilt u ook op Jochem stemmen? Dat kan hieronder. Stemmen kan tot 24 maart. De winnaar wordt op 26 maart 2018 bekend gemaakt.

Ik wil stemmen

Over Jochem Sluis
In het juryrapport staat: "Jochem (35) is genomineerd vanwege zijn brede interesse en actieve rol in de pensioensector. Jochem Sluis streeft ernaar het pensioenbewustzijn te vergroten, bijvoorbeeld door de deelnemer centraal te stellen in de communicatie en daarbij de focus breder te laten zijn dan pensioen alleen. Jochem weet wat er speelt bij zijn achterban. Jochem combineert zijn rol als pensioenfondsbestuurder met zijn baan als adviseur voor zorgorganisaties. Hij is ook lid van het bestuur van SPO en van de klantenraad van een uitvoeringsorganisatie."

Jochem Sluis