Zo zorgt u voor hoger pensioen

Fit zijn is lekker. Het geeft energie om leuke dingen te doen. Als u zich fit voelt kunt u de wereld aan. Daarom is het zo belangrijk dat ook uw financiële toekomst fit is.

Fit zijn vraagt om regelmatig onderhoud. Dat geldt ook voor financiële fitheid. Staat u wel eens stil bij de portemonnee van uw toekomst? Zit daar straks genoeg in? Genoeg om een tegenslag op te vangen, genoeg om het leven te leiden zoals u dat wilt? Voor bijna iedereen geldt dat het verstandig is nu al regelmatig wat extra voor later opzij te zetten.

Voordeel
Ons pensioen is een basispensioen. Samen met uw AOW heeft u straks een inkomen om in uw 1e levensbehoeften te voorzien. Dit hangt ook af van uw levensstijl. Zorg ervoor dat u straks financieel meer armslag heeft. Dat kan via SPF. U kunt bij ons sparen voor een hoger pensioen. U profiteert daarbij van fiscale voordelen. Voor uw extra inleg krijgt u direct extra pensioen. Dit pensioen wordt jaarlijks verhoogd met 2%.

Maak zelf de rekensom
Met de pensioenplannerkunt u zelf zien wat bijsparen bij SPF voor uw pensioen kan betekenen.

Meer weten?
Lees meer informatie over bijsparen. U kunt ons ook bellen: van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur op (013) 462 35 21. Wij helpen u graag!

Ook interessant voor u om te lezen