SPF genomineerd voor Pensioen Pro Awards!

SPF is genomineerd voor de Pensioen Pro Awards. Daar zijn we blij mee! Het gaat om een jaarlijkse onderscheiding van Het Financieele Dagblad en Pensioen Pro (platform voor pensioenprofessionals).

Om voor deze vakprijs voor de pensioensector in aanmerking te komen, moet een kandidaat worden voorgedragen. Die voordracht is anoniem. We weten dus niet uit welke hoek we zijn voorgedragen. De organisatoren accepteerden de voordracht en nomineerde SPF als kanshebber in de categorie ‘Diversiteit & Inclusiviteit’. SPF heeft diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel en maakt hier bewust beleid op. Mede hierom zijn wij, als beroepspensioenfonds, enorm trots op deze nominatie.

10 december
De jury selecteert in elke categorie een winnaar, en stelt ook een shortlist samen voor de gouden Pensioen Pro Award voor ‘Pensioenfonds van het jaar’. Via radio en krant worden luisteraars en lezers vervolgens opgeroepen om te stemmen voor de winnaar van de gouden award. Op 10 december is de bekendmaking van de winnaars in de diverse categorieën. We houden u op de hoogte!