Gratis webinar

Uw pensioen is belangrijk. SPF wil zorgen dat u de beste keuzes maakt voor uw financiële toekomst.
Om u te helpen inzicht te krijgen in het effect van deze keuzes op uw financiële toekomst nodigen we alle (bijna) gepensioneerden uit om deel te nemen aan dit speciale webinar: Uw (toekomstig) pensioen & de nieuwe SPF-regeling. In het webinar gaan we dieper in op dit belangrijke onderwerp.

Het is van belang om goed geïnformeerd te zijn over uw pensioenmogelijkheden, zodat u, als u voor uw pensioen staat, een weloverwogen keuze kunt maken. Een keuze die past bij uw financiële behoeften en langetermijndoelen voor uw pensioen.

Wanneer: 27 november
Tijd: 19:30 tot ongeveer 20:15
Waar: online, u ontvangt op de dag zelf een link op het door u opgegeven emailadres

Doe mee en geef u op.

Aanmelden

Gaat u met pensioen in 2024?
Dan behoudt u uw bestaande keuzes voor uw pensioen tot de ingang van de nieuwe pensioenregeling. Er verandert op dat moment niets voor u. Pas als de nieuwe pensioenregeling op 1 januari 2025 ingaat, maakt u een keuze voor een vast of een variabel pensioen. Uiteraard nemen we dan contact met u op.

Gaat u na 1 januari 2025 met pensioen?
Dan kiest u straks uit een vast of variabel pensioen volgens de nieuwe pensioenregeling.

Bent u nu met pensioen?
Dan verandert er nu niets voor u. Pas als de nieuwe pensioenregeling op 1 januari 2025 ingaat, maakt u een keuze voor een vast of een variabel pensioen. Uiteraard nemen we dan contact met u op.