Op zoek naar een bestuursfunctie?

Als bestuur van Stichting Pensioenfonds voor Fysiotherapeuten (SPF) zetten wij ons in om voor alle 1e lijns fysiotherapeuten een goed basispensioen neer te zetten.

SPF heeft de ambitie om al op 1 juli 2024 over te gaan naar het nieuwe pensioenstelsel. Een uitdagende klus! In ons bestuur hebben we op dit moment een vacature voor een bestuurslid die deze uitdaging samen met ons aan wil gaan.

De komende tijd bent u samen met de andere bestuursleden verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de nieuwe pensioenregeling voor de fysiotherapeuten en de verdere uitvoering van de pensioenregeling van het fonds. Maar ook daarna bent u medeverantwoordelijk voor het beleid van SPF.

SPF is een pensioenfonds van, voor en door fysiotherapeuten. Bent u die (oud)fysiotherapeut die interesse heeft in pensioen en daar met plezier tijd en aandacht aan wil besteden? Stuur uw mail met motivatie en cv vóór 27 februari 2023 naar fondssecretariaat.berpf@achmea.nl t.a.v. Bert Pol. Wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact op met Bert Pol, op telefoonnummer 06 83 49 64 55. Of bekijk de profielschets.

Profielschets bestuurslid SPF