Adam Barszczowski (bestuurslid)

A. Barsczowski
Adam Barszczowski

Persoonlijke informatie Ik ben geboren in Polen en woon sinds mijn 18e in Nederland. Ik werk als fysiotherapeut in de Paramedische praktijk C-entre in Amsterdam.
In welke commissie(s) zit je? Ik heb bij alle commissies gekeken toen ik vóór 2017 aspirant bestuurslid was. Voordat ik aspirant bestuurslid werd zat ik in onze deelnemersraad.
Wat is je missie binnen het bestuur? Mijn missie binnen het bestuur is om alle deelnemers van ons pensioenfonds op zo goed mogelijk manier te vertegenwoordigen. En daarbij alle belangen evenwichtig afwegen. Ik wil met een frisse blik naar pensioen kijken en bijdragen aan het behouden en verbeteren van ons pensioenfonds.
Wanneer is je interesse voor 'pensioen' gestart en waar kwam dat door? Ik was al vanaf het moment dat ik afstudeerde zijdelings geïnteresseerd in SPF. Toen ik bestuurder werd bij het RGF (Regionale Genootschap Fysiotherapie) is mijn interesse voor pensioenen toegenomen. Als bestuurslid bij het RGF heb ik de financiële situatie van de beginnende fysiotherapeuten, door gebrek aan een CAO, onderbetaling en de BasisPlus regeling bij de zowel SPF als het KNGF aangekaart.
Wil je nog iets kwijt waarover we geen vraag hebben gesteld? Het traject om bestuurslid te kunnen worden is pittig. Je moet voldoen aan de eisen die De Nederlandsche Bank stelt. Maar dat begrijp ik wel. Het is een verantwoordelijke taak.
Wat zijn je relevante nevenfuncties? Fysiotherapeut bij C-enter
Arbeidsdeskundig Bureau Jonker (Poolse letselschade cliƫnten, re-integratie werk)