Josine Stammen

Josine Stammen
Josine Stammen
Bestuurslid
Persoonlijke informatie In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper en naast mijn werk als fysiotherapeut heb ik de Master ‘gezondheids politiek, economie en management’ gevolgd.
Van 2008 t/m 2013 was ik als fysiotherapeut werkzaam in een particuliere praktijk. Sinds 2010 ben ik als docent fysiotherapie verbonden aan de Academie voor Fysiotherapie aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen. Als docent focus ik me met name op de senior stages in de laatste leerjaren van de student en ben ik in die rol nauw verbonden met het werkveld.
In welke commissie(s) zit je? Ik neem deel aan de communicatiecommissie.
Wat is je missie binnen het bestuur? Er staat de komende jaren een hoop te gebeuren voor pensioenfondsen. Naast een pensioen voor de deelnemende fysiotherapeuten wil ik me in het bijzonder focussen op de pensioenen van de jongere deelnemers. Naar mijn mening is het belangrijk om startende fysiotherapeuten bewust te maken van hun pensioen zodat zij weten hoe hun financiële toekomst eruitziet.
Wanneer is je interesse voor 'pensioen' gestart en waar kwam dat door? De veelvuldige nieuwsberichten omtrent de pensioenen in Nederland hebben mijn interesse voor ‘pensioenen’ gewekt. Als relatief jonge pensioen opbouwer ben ik nieuwsgierig geworden naar mijn eigen financiële situatie en hoe ik daar zelf invloed op kan uitoefenen.
Wat zijn je relevante nevenfuncties? Senior docent Academie voor fysiotherapie aan de Zuyd Hogeschool.